Magazine Online

Magazine Online

Magazine Online, website-uri optimizate SEO, pentru mărirea numărului de vânzări online. Peste 80% dintre europeni au acces la internet și peste 60% dintre ei cumpără produse sau servicii online.

Magazinele online își cresc vânzările în fiecare an, iar profiturile comerțului electronic cresc la nivel global. În anul 2019, a avut loc o creștere de pesete 19%.

Deci, ce este cel mai important în comerțul electronic? Răspunsul este simplu – trafic. Fără aceasta, nu există posibilitatea vânzărilor online.

Traficul este împărțit pe mai multe categorii:

  • Trafic direct (direct după introducerea adresei website-ului),
  • Social (din social media),
 • Trafic plătit (reclame).

Cu toate acestea, cel mai bun tip este traficul organic – generat din rezultatele organice. Este cel mai stabil. Nu trebuie să plătiți pentru asta și are o conversie de 10 ori mai bună a vânzărilor decât traficul din reclame.

Datorită dezvoltării dinamice a pieței comerțului electronic, magazinele online trebuie să facă față concurenței mari (și în continuă creștere).

Prin urmare, trebuie menționat că, pentru a fi diferențiat împotriva celorlalți, trebuie să concureze nu numai mărcile și produsele disponibile în ofertă, ci și vizibilitatea în rezultatele motoarelor de căutare.

Impuls pentru creșterea vânzărilor la Magazine Online

Marele avantaj al comerțului electronic este că, datorită optimizării corecte, bine organizate și respectând cele mai importante reguli SEO, un magazin online poate genera un trafic organic mai mare.

Chiar și atunci când trebuie să concureze cu mărci mult mai mari și se presupune – mai puternice.

Putem observa foarte repede rezultatele creșterii vânzărilor prin creșterea traficului organic al unui magazin online. De aceea veți observa acțiunile noastre în creșterea vânzărilor la cel mult 2-3 luni.

Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că SEO, pentru un magazin online este un proces continuu care constă în teste multiple ale diferitelor soluții și consolidarea domeniului.

Nu veți obține efecte solide și valoroase într-o săptămână și cine vă promite asta – greșește.

Beneficiile promovarii pentru magazine online

În compania noastră, înțelegem perfect principiile SEO pentru comerțul electronic. Știm specificul acestei piețe, cât de volatilă este.

Nu suntem străini de conceptul de sezon al vânzărilor și nu ne înclinăm la morile de vânt. Căutăm în permanență soluții noi, mai eficiente, care să vă ajute magazinul online să avanseze pe Google.

Avem colaborări zilnic cu o varietate de magazine online. Avem experiență în multe sectoare, cum ar fi:

 • magazine online bio
 • iluminat
 • suplimente sportiv
 • produse pentru copii
 • produse cosmetice
 • îmbrăcăminte și încălțăminte și multe altele.