Link Building

Link Building

Link Building, servicii naționale și Internaționale

Link Building, un serviciu oferit clienților noștri în serviciile de promovare pentru motoarele de căutare. Backlink-urile sunt cel mai important factor de clasare, fiind direct responsabili pentru clasarea website-ului dvs. pe paginile cu rezultatele motoarelor de căutare (SERP).

Prin urmare, link building-ul este un element fundamental al unei strategii de Marketing. Serviciile de link building, se pot aplica pentru o promovare la nivel local sau global.

Aveți nevoie de link-uri relevante către website-ul dvs. de pe alte site-uri locale pentru a se clasifica în primele rezultate Google.

Servicii de link building, la nivel internațional

Abordarea noastră internațională de link building face din seobiz.ro, un partener de încredere pentru companiile care își propun să creeze o prezență globală robustă.

Datorită experienței noastre de peste 14 de ani în optimizare SEO, oferim servicii exclusive de link building pentru piețele externe și creștem vizibilitatea website-ului dvs. în rândul publicului local.

Trebuie doar să completați formularul de comandă, iar echipa noastră de specialiști cu experiență în servicii de link building se va ocupa de restul.

În prezent putem oferi servicii de link building pentru România, Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Malta.

Inbound Links (IBL), sau link-uri de intrare

La fel ca în orice domeniu de activitate, popularitatea este primordială. Cu cât mai mulți oameni vorbesc bine despre Dvs., cu atât mai bine pentru SEO.

Link-urile de intrare sau „backlink-urile„, sunt hyperlinkurile către website-ul dvs., publicate pe alte pagini.

Dacă primiți backlink-uri de la website-uri cu autoritate mare, ați atins scopul serviciilor de optimizare SEO.

Cu toate acestea, nu puteți publica doar conținut relevant pe website-ul Dvs. și așteptați ca cineva să vă descopere.

Există o știință complexă cu privire la calitatea și relevanța celor care se conectează la website-ul dvs.

Acesta este motivul pentru care punem un accent deosebit pe crearea backlink-urilor de calitate. Serviciile de link building se aplică doar de pe website-uri relevante, din industria dvs. și cu autoritate de domeniu mare.

Cum știm dacă link-urile către website-ul nostru au autoritate?

La ora actuală, aplicarea serviciilor SEO și a serviciilor de link building, a devenit foarte complicată. Cu ceva ani în urmă, orice comentariu pe un website, se finaliza cu un backlink care avea valoare.

Cu cât mai multe, cu atât mai bine dar, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Un backlink fără autoritate și fără TRUST, face mai mult rău decât bine! Haideți să vedem ce înseamnă un backlink de valoare:

Domain Authority și Page Authority

DA (Domain Authority, sau autoritatea numelui de domeniu) – Un scor al autorității de domeniu variază de la unu la 100. Scorurile mai mari corespund unei capacități mai mari de clasare în rezultatele organice.

PA (Page Authority, sau autoritatea paginii) – Page Authority (PA) este un scor care prezice cât de bine se va clasifica o anumită pagină pe paginile cu rezultate organice ale motoarelor de căutare (SERP). Scorurile autorității paginii variază tot de la unu la 100.

Trust Flow și Citation Flow

TF (Trust Flow, sau fluxul de încredere) – TF înseamnă „Flux de încredere”. Acest număr reflectă calitatea website-urilor care se leagă la Dvs., măsurând „încrederea” unei pagini. Văd zilnic o grămadă de oferte pentru advertoriale pe diverse website-uri, dar majoritatea au Trust Flow, zero sau foarte mic.

Acești metrici, au o importanță deosebită în promovarea pentru ocuparea unei poziții de top a rezultatelor organice. Este foarte important să cereți detalii despre website-urile de la care veți primi link-uri.

CF (Citation Flow, sucul legăturilor) – Acest metric reflectă modul în care este evaluat un link către un anumit website. CF este în mare măsură o reflectare a volumului de legături. Acest metric nu are legătură cu calitatea link-urilor, cum are TF (trust Flow).

Împreună, acești metrici sunt folosiți pentru a măsura impactul unei legături de pe un website, precum și probabilitatea unui anumit clasament pentru un anumit cuvânt cheie.

Haideți să comparăm două exemple:

Un website bun pentru backlink

Website bun pentru backlink

Un website toxic pentru backlink

Website Toxic pentru Backlink

Concluzii pentru serviciile de Link Building

La prima imagine se poate vedea o autoritate destul de bună la DA, PA, CF și TF. Trust Flow, este foarte bun, deci un website de încredere, de la care se pot acumula backlink-uri.

La exemplul numărul doi, lucrurile nu stau așa de bine! Chiar dacă DA și PA, sunt un pic mai mari decât la primul exemplu, Trust Flow, este zero. În concluzie, website-ul respectiv este toxic.

În general, acest lucru se întâmplă atunci când serviciile de link building, nu sunt controlate. Link-urile primite către primul exemplu sunt de la website-uri cu TF, foarte slab, sau de la website-uri pentru adulți, etc.