Despre Noi

Despre Noi

SEObiz.ro, este unul din website-urile companiei SEO Services Plus, o agenție de marketing digital din Alba Iulia. Compania noastră este specializată în optimizare SEO, pentru motoarele de căutare.

Managerul companiei este Domnul Tănase Dorel, specializat în servicii SEO, Web Design și servere Linux.

Istoric Companie

În anul 2007, a fost înființată compania Startryx Net SRL. Companie care a colaborat cu diverse companii din Germania, UK, Irlanda, USA, pe domeniul Web Design și SEO. În anul 2009, după doi ani de specializare, a fost creat website-ul computerscom.ro.

În anul 2016, Startryx Net SRL, a devenit Romania SEO SRL. Am activat sub această companie până în anul 2019.

Anul 2019, a adus o nouă modificare de nume al companiei. Romania SEO SRL, a devenit SEO Services Plus, companie sub care activăm la ora actuală.
Toate aceste modificări au fost făcute de Domnul, Tănase Dorel, administratorul SEO Services Plus.

Dorel Tanase, O strategie pe termen lung

Un lider nu poate conduce până nu știe unde se îndreaptă

Acest lucru mi-a fost în minte încă din anul 2004, când mi-am început „călătoria” în online Marketing și Web Design. Am avut noroc de două persoane în această industrie care au avut deja mult succes în peste 10 țări.

Colaborarea mea a început cu un prieten din Germania și unul din UK. Au văzut ceva bun în ideile mele și m-au condus în direcția corectă pentru a obține venituri suficiente. Din anul 2004, am renunțat la învățământ și am trecut în mediul online.

Unul dintre lucrurile care s-au lipit de mine de la primul meu mentor, a fost acela de a „oferi întotdeauna mai multă valoare decât ceea ce aștepți să obții în schimb.”

Dezvoltarea afacerii clientului

Nu întotdeauna încercarea de a vinde și vinde iarăși, are valoare! Oferind ceva de valoare în schimbul dezvoltării afacerii clientului, este modul în care mi-am construit propria afacere.

Marketingul de marcă este o strategie pe termen lung, de aceea afacerea mea se concentrează pe relațiile cu termen lung.

De la proiectare și dezvoltare web, SEO, anunțuri Google, videoclipuri, comunicate de presă, marketing social media și tot ce este între ele, am făcut totul. În momentul în care se evaluează nevoile și bugetul unei afaceri, caut orice soluție de succes.

Am învățat, de asemenea, că nu puteți avea succes fără să vă puteți folosi timpul și resursele. Dacă doriți să deveniți compania de top din domeniul dvs., de activitate, contactați-ne și putem discuta.